2020-10-27 07:40:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Az anyagi helyzete kissé zavaros, gyorsan készítsen pénzügyi mérleget

Napi horoszkóp október 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Végre, valahára megvalósíthatja az egyik nagy közös tervet, amit már régóta tervez párjával, és már régóta gyűjt rá. Este beszéljék át a részleteket!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Valami suskus folyik a háta mögött a munkahelyén. Helyesen tenné, ha utána járna. Persze csak okosan, hátha nincs is semmiféle alapja aggodalmának. Lehet, hogy csak pletyka az egész. Akivel meg tudja osztani kételyeit, remélhetőleg most is a segítségére lesz.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Valami suskus folyik a háta mögött a munkahelyén. Helyesen tenné, ha utána járna. Persze csak okosan, hátha nincs is semmiféle alapja aggodalmának. Lehet, hogy csak pletyka az egész. Akivel meg tudja osztani kételyeit, remélhetőleg most is a segítségére lesz.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Dúl-fúl mérgében, mert nem tudta akaratát érvényesíteni, ezért úgy érzi, nem fogadják el a környezetében levők. Ne csináljon ügyet belőle, mert még nagyobb ellenállásra serkentené az illetékeseket. Inkább egyszerűbb eszközökkel próbálkozzon.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy nagyon felelősségteljes munkát vállalt fel, melyben sok emberrel kell együtt dolgoznia. Csak akkor tudja elvégezni feladatát, ha munkatársai teljes mértékben megbíznak önben. Ezért be kell bizonyítania nekik szakértelmét és megbízhatóságát.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Kicsit több sikerélményre vágyik, ezért szeretne minél hamarabb túllépni azokon a munkákon, amelyek most lekötik, aztán pedig tovább szeretne lépni, más helyen, más feltételekkel újabb kihívások elé nézni. Meglepetésére kedvese élesen ellenzi elképzeléseit.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Olyan feladatok elé állítják, hogy először nem hisz a fülének, de egy meggyőző beszélgetés után nem maradnak kételyei. Ám csakis jó munkamegosztással képes túljutni a mostani akadályokon. Ne vállaljon mindent magára, mert ekkor biztos a kudarc.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A munkahelyén most alaposan felülkerekedik türelmetlensége, és meggondolatlan szavaival vagy tetteivel magára vonja a főnöke haragját. Ha bölcsen hallgat, mint máskor, akkor senki nem ismeri a gondolatait, és így nincs mibe belekötni...


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Csak szorgalmas és kitartó igyekezettel érheti el a célját. Bár menet közben találkozik egy-két csábító ötlettel, de ne kapjon utánuk! Most inkább gyűjtse, mint költse a pénzét.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az anyagi helyzete kissé zavaros, gyorsan készítsen pénzügyi mérleget. Családi problémák miatt egyre kevesebb időt tölthet a kedvesével. Több segítséget várna a rokonaitól, de ők úgy tesznek, mintha nem is értenék, mi a problémája.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Bármilyen ígéretes munkalehetőséggel keresik meg, ne kapkodja el a döntést, és főleg ne vállalja túl magát. Az előjelek arra utalnak, hogy csak lelkileg lendületes, a megvalósításhoz nem lesz elég ereje és kitartása.


Halak: II. 19. - III. 20.

Amilyen fáradtnak érzi magát a munkában, olyan bizakodó a szerelemben, főleg, ha friss a párkapcsolata. Derűs várakozása nem is okoz majd csalódást. Ahogy múlnak a napok, úgy válik egyre biztosabbá abban, hogy újdonsült párja szereti.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: